شیره انگور اصل آب انگور شیرین و گوارایی است که برای غلیظ شدن جوشانده شده است. آنها اغلب در فروشگاه های مواد غذایی سالم یا در بخش غذاهای طبیعی در سوپرمارکت ها یافت می شوند. اما شیره انگور خانگی هرگز در فروشگاه ها یافت نخواهد شد و این یعنی شما باید به دنبال نوع ارگانیک و خانگی آن بگردید!
همانطور که از نام آن پیداست حاوی مقدار زیادی قند است. اما قند طبیعی که در صورت اعتدال در مصرف برای تمام اندام های بدن مفید و کمک کننده است.
آنها برای پخت بسیار خوب هستند زیرا بدون افزودن کالری اضافی به محصولات پخته شده رطوبت می بخشند. آنها همچنین طعم فوق العاده ای را برای نان، کلوچه، پنکیک، کلوچه، کیک، پای و حتی بستنی ایجاد می کنند.
مزایای شیره انگور اصل شامل توانایی آن در جلوگیری از پوسیدگی دندان و ارتقای سلامت دندان است. شیره انگور اصل چه فایده دیگری دارد؟
کلمه ملاس از کلمه عربی به معنای شربت یا عسل گرفته شده است. این ماده شیرین در ابتدا از جوشاندن انگور برای استخراج آب آن تولید می شد. امروزه ملاس علاوه بر انگور از نیشکر، ذرت یا سایر گیاهان نیز تهیه می شود.
شیره انگور اصل از دیرباز به عنوان یک درمان طبیعی برای مشکلات گوارشی در نظر گرفته شده است. محتوای قند زیاد آن را به یک منبع عالی انرژی تبدیل می کند. علاوه بر این، شیره انگور اصل حاوی آنتی اکسیدان هایی است که با رادیکال های آزاد مبارزه کرده و التهاب را کاهش می دهد.
یک مطالعه منتشر شده در مجله Dental Traumatology نشان داد افرادی که شیره انگور اصل می نوشند نسبت به افرادی که این محصول را مصرف نمی کنند حفره های کمتری دارند.
این به این دلیل است که شیره انگور اصل حاوی پلی فنول است که به تقویت دندان در برابر باکتری ها و اسیدها کمک می کند. همچنین به حفظ سلامت لثه ها کمک می کند.
شیره انگور اصل را می توان به عنوان بخشی از برنامه روزانه بهداشت دهان و دندان استفاده کرد. از آنجایی که حاوی خواص ضد باکتریایی است، می توانید پس از خوردن غذاهای چسبناک مانند آب نبات یا آدامس از آن برای پاکسازی دهان خود استفاده کنید. قبل از استفاده از شیره انگور اصل باید دندان های خود را مسواک بزنید.
شیره انگور اصل حاوی فلاونوئیدها است که به عنوان عوامل ضد التهابی قوی عمل می کنند. این ترکیبات از تولید مواد شیمیایی التهابی به نام پروستاگلاندین ها جلوگیری می کنند. پروستاگلاندین ها زمانی که در داخل بدن جمع می شوند باعث درد و تورم می شوند.
از آنجایی که شیره انگور اصل حاوی مقدار زیادی کربوهیدرات است، انرژی سریعی را ایجاد می کند. یک قاشق غذاخوری شیره انگور خانگی حدود 100 کالری دارد. طبیعتا با مصرف شیره انگور عسلی ملایر متوجه افزایش انرژی و نشاط خود خواهید شد. برای خرید شیره انگور درجه یک روی همین لینک کلیک کنید.
شیره انگور اصل ممکن است از بیماری قلبی محافظت کند زیرا حاوی رسوراترول است، ترکیبی که سطح کلسترول را کاهش می دهد. رسوراترول همچنین فشار خون را کاهش می دهد و فعالیت آنزیم های تجزیه کننده چربی ها در کبد را افزایش می دهد.
شیره انگور اصل هضم را بهبود می بخشد زیرا حاوی پکتین است، فیبر محلول که در آب حل می شود. پکتین به سموم و مواد زائد موجود در روده متصل می شود و دفع آنها را آسان تر می کند.
شیره انگور اصل منبعی غنی از فیبر غذایی است. فیبر برای حفظ سطح طبیعی گلوکز خون مهم است.
شیره انگور اصل کالری کمی دارد اما مواد مغذی بالایی دارد. این یکی از بهترین منابع پتاسیم موجود است. پتاسیم به تنظیم تعادل مایعات و عملکرد عضلات کمک می کند.
یکی از جنبه های مفید شیره انگور ملایر، قدرت آنتی اکسیدانی آن است. آنتی اکسیدان ها مواد مضری مانند مواد سرطان زا و رادیکال های آزاد را خنثی می کنند. رادیکالهای آزاد به سلولها آسیب میرسانند و به توسعه سرطان کمک میکنند. شیره انگور اصل حاوی کوئرستین است، نوعی آنتی اکسیدان که از DNA در برابر آسیب اکسیداتیو محافظت می کند.
یکی از سالم ترین کاربردهای شیره انگور اصل به عنوان غذای مغز است. مطالعات نشان می دهد که شیره انگور اصل حافظه و تمرکز را تقویت می کند. این احتمالاً به دلیل وجود ویتامین B6 است که برای رشد سلول های عصبی ضروری است.
شیره انگور اصل را در ظرف دربسته در دمای اتاق و دور از نور مستقیم خورشید نگهداری کنید. اگر آن را در یخچال نگهداری می کنید، حتما قبل از مصرف آن را به دمای اتاق برگردانید.
شیره انگور اصل را می توانید در فروشگاه های طبیعی و خرده فروشی های آنلاین پیدا کنید. با این حال، اگر می خواهید مطمئن شوید که شیره انگور اصل واقعی دریافت می کنید، قیمت شیره انگور اعلا را فقط از فروشگاه هایی که تولید خانگی و بکر دارند جویا شوید. بدون شک بهترین شیره انگور ایران در ملایر تولید می شود.
شیره انگور اصل را باید در ظرف دربسته در یخچال یا فریزر نگهداری کرد. مطمئن شوید که آن را برای مدت طولانی منجمد نکنید، زیرا این کار مقداری از ارزش غذایی آن را از بین می برد.
اگر شیره انگور اصل دوست ندارید، به جای آن از عسل استفاده کنید. عسل یک جایگزین عالی برای شکر سفره در هنگام پخت است. حتی می توانید کمی شیره انگور اصل به عسل خود اضافه کنید تا شیرینی بیشتری به آن ببخشید.
فواید شیره انگور اصل بی پایان است. سعی کنید آن را به دستور العمل های مورد علاقه خود اضافه کنید تا از تمام این فواید شگفت انگیز بهره مند شوید.
بله، شیره انگور اصل بسیار سالم است. مملو از آنتی اکسیدان ها، ویتامین ها، مواد معدنی و سایر مواد مغذی است. اما چیزی که آن را بسیار خاص می کند این است که چقدر همه کاره است.
تهیه شیره انگور اصل آسان است. تنها چیزی که نیاز دارید انگور تازه (ترجیحا ارگانیک)، آب و زمان است. در اینجا چگونه است:
شیره انگور اصل برای سلامتی بسیار مفید است. در اینجا نه مورد از فواید شیره انگور اصل آورده شده است. 1. به کاهش سطح کلسترول کمک می کند. 2. گردش خون را بهبود می بخشد. 3. التهاب را کاهش می دهد. 4. به پیشگیری از سرطان کمک می کند. 5. به بهبود هضم کمک می کند. 6. به مبارزه با دیابت کمک می کند. 7. از بیماری های قلبی جلوگیری می کند. 8. به کاهش وزن کمک می کند. 9. به درمان سرماخوردگی و آنفولانزا کمک می کند.
شیره انگور اصل سرشار از کلسیم و ویتامین D است. کلسیم برای استحکام استخوان ها و دندان ها ضروری است. ویتامین D برای سلامت استخوان ها و دندان ها لازم است. پوست و موی بهتر
شیره انگور اصل حاوی ماده طبیعی به نام پلی فنول است. این ترکیبات به محافظت در برابر رادیکال های آزاد کمک می کنند. رادیکال های آزاد مولکول های ناپایداری هستند که به سلول ها و بافت ها آسیب می رسانند. شیره انگور اصل به جلوگیری از آسیب سلولی ناشی از رادیکال های آزاد کمک می کند. همچنین از سرطان محافظت می کند زیرا التهاب را کاهش می دهد. التهاب با بسیاری از بیماری ها مانند بیماری قلبی، دیابت، آرتریت، بیماری آلزایمر و حتی سرطان مرتبط است. شیره انگور اصل همچنین به تنظیم حرکات روده کمک می کند. این به این دلیل است که حرکت غذا در طول دستگاه گوارش را تحریک می کند. پریستالسیس روده ها را در حرکت نگه می دارد و از یبوست جلوگیری می کند.
.